Bol.com fulfilment

Op zoek naar een partner voor Bol.com fulfilment? Dan helpt Fullyfilment je graag. Wij regelen alles voor jou van a tot z. Denk daarbij niet alleen aan het versturen van goederen, maar ook aan het verpakken en opslaan ervan. Fullyfilment maakt het je op die manier mogelijk om meer tijd te spenderen aan de groei van je webwinkel!


Onze werkwijze


Wanneer wij je goederen hebben ontvangen, ondergaan ze een strenge controle. Is alles in orde? Dan kunnen wij verder. Wij verpakken en verzenden je producten. Of plaatsen ze in onze opslag indien nodig. Moeten ze eerst nog geassembleerd worden? Geen probleem, want ook dat kunnen wij voor je regelen!


Koppeling Bol.com extensie voor een snelle levering


De orders van de producten die je bij Bol.com verkoopt, komen direct bij ons binnen. Dit wordt mogelijk gemaakt door Picqer, een programma dat jouw Bol.com extensie koppelt. Het grote voordeel daarvan is dat wij je product razendsnel kunnen verpakken en verzenden.

Zo is je klant tevreden en heeft deze een goede indruk van jouw webwinkel. De kans is daardoor groot dat de klant in de toekomst opnieuw bij jou koopt. Dankzij Picqer kun je ook ten alle tijden je voorraad opvolgen. Dat is handig, want op die manier weet je wanneer deze opnieuw bijgevuld moet worden.


Het kan natuurlijk zijn dat jij jouw producten nog niet via Bol.com verkoopt. In dat geval kunnen wij je dit alleen maar aanraden. Want zo bereik je nog veel meer potentiële kopers en groeit je bedrijf sneller.

Over extra werk hoef jij je alvast geen zorgen te maken als je kiest voor Bol.com fulfilment. Opslaan goederen, assembleren, verpakken en verzenden? Wij kunnen het allemaal!

Neem contact op met onze collega’s voor een vrijblijvend gesprek!

Interesse in onze diensten of
andere vragen?


Vertrouw op professionals voor jouw Bol.com fulfilment


Zelf je logistieke taken uitvoeren? Dat is uiteraard mogelijk, maar waarschijnlijk niet de beste optie. Het kost je namelijk veel tijd en moeite. Bovendien kan er snel iets verkeerd lopen. Denk aan vertragingen van het bedrijf dat je pakjes levert. Of het verkeerd assembleren van je producten door medewerkers.

In beide gevallen zit je met een ontevreden klant. Dat wil je uiteraard vermijden. En dat doe je eenvoudig door je logistieke taken in handen te leggen van Fullyfilment. Door onze jarenlange ervaring weten wij namelijk precies hoe we alles aan moeten pakken. Bovendien hebben wij eigen vervoer en doen wij alles op één plaats, wat het logistieke proces versnelt!