Over Fullyfilment


Graag laten we je met ons kennismaken. Fullyfilment is een bedrijf dat bestaat uit ervaren professionals die elk hun eigen specialiteiten hebben. Samen vormen wij een hecht team dat webshops ontzorgt in alles wat met logistiek te maken heeft: het opslaan, assembleren, verpakken en verzenden van goederen.

Vijftien jaar geleden zijn wij met meubels begonnen. Ondertussen is ons bedrijf uitgegroeid tot expert in grote pakketten. Vanaf het begin hebben we de focus gelegd op grote en zware goederen, omdat wij merkten dat deze pakketten niet voldoende aandacht kregen. En wij vonden dat ook webshops die grote en zware producten verkopen niet vergeten mogen worden!

Ons doel

Ons team bestaat uit ervaren medewerkers die alles aan het werk zetten om jouw producten met de nodige zorg te assembleren, verpakken, verzenden en op te slaan. Dit doen we met als doel om jou volledig te ontzorgen op logistiek vlak, zodat jij je ten volle kunt focussen op de groei van jouw bedrijf!

Neem contact op met onze collega’s voor een vrijblijvend gesprek!

Interesse in onze diensten of
andere vragen?

 Onze sterke punten

Er zijn natuurlijk veel fulfilment bedrijven waarvoor je kunt kiezen, maar Fullyfilment heeft een aantal sterke troeven. Doordat wij gespecialiseerd zijn in grote goederen en meer dan 15 jaar ervaring hebben, weet je zeker dat je extra grote producten bij ons in goede handen zijn. Dat geldt natuurlijk ook voor je kleine goederen.

Daarnaast werken wij alleen samen met de beste bedrijven om jouw kwaliteit te garanderen. Denk daarbij aan bedrijven zoals PostNL en DPD voor de levering van je pakketten en paletten. Bij ons heb je tevens de mogelijkheid om je pakketten te laten leveren in heel Europa. Ook staan wij altijd voor je paraat in het geval van een probleem. En dat doen we met een glimlach!