Onze tarieven voor fullfilment

Transparant, Eerlijk en Simpel.

Wil jij graag je logistieke taken uit handen geven, zodat je ze zelf niet meer hoeft te doen en tijd bespaart? Dan kunnen wij je helpen. Wij leveren, verpakken, assembleren en slaan je goederen met alle plezier voor je op. Ontdek meer over onze fulfilment tarieven!Fulfilment: onze prijzen


Voordat je gebruikmaakt van onze diensten, wil je vast meer weten over onze fulfilment prijzen. Wij geven je hieronder een overzicht:

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze fulfilment tarieven zijn afhankelijk van een aantal factoren. Indien je wilt weten wat de exacte kosten voor fulfilment zijn in jouw geval, kun je bij ons een offerte laten opmaken. Het aanvragen van een offerte is gratis en geheel vrijblijvend.

Neem contact op!
Vul het onderstaande formulier in als je specifieke vragen hebt.

  Webshop Platform *

  Orders per maand *

  Aantal Europallets voor opslag *

  Contactpersoon *

  Bedrijfsnaam *

  E-mail *

  Telefoonnummer *

  Webshop URL *

  Opmerkingen / Vragen

  Probeer onze diensten uit zonder verplichtingen

  Het is mogelijk dat je nog twijfelt over het uitbesteden van je logistieke taken. Dankzij Fullyfilment is dit echter niet nodig. Want wij rekenen geen instapkosten aan én bieden je de mogelijkheid om maandelijks op te zeggen. Probeer onze diensten dus gerust uit om te zien of je er tevreden mee bent. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

  Waarom Fullyfilment?

  Kiezen voor het uitbesteden van je warehousing bij Fullyfilment heeft een aantal interessante voordelen. Zo zijn wij gespecialiseerd in grote en zware pakketten tot 100 kg inbegrepen, waardoor je ze zonder zorgen aan ons kunt toevertrouwen. Daarnaast leveren wij in heel Europa en maken wij 24/7 laden lossen mogelijk. Ook hoef je geen opstartkosten te betalen en kun je maandelijks opzeggen. Redenen genoeg dus om voor Fullyfilment te kiezen!


  • 24/7 laden lossen mogelijk
  • Expert in groot pakket
  • Koppeling met alle webshops mogelijk
  • Maandelijks opzegbaar
  • Geen opstartkosten