Vervoer


Vervoer pakket


Voor de verzending van je producten reken je het best op een goed pakketvervoersbedrijf, zoals PostNL, GLS, Dachser of DPD. Doe je dat niet? Dan kan het zijn dat je pakketten te laat geleverd worden met als gevolg dat je klanten ontevreden zijn. Het is natuurlijk mogelijk om zelf samen te werken met betrouwbare bezorgdiensten. Maar als je gebruik maakt van onze fulfilment service, bespaar je heel wat tijd. Wij kunnen je namelijk ook van andere logistieke taken ontzien. Bovendien betaal je zo heel wat minder verzendkosten!

Expert in groot pakket


Omdat ons magazijn heel wat ruimte biedt, kun je op ons rekenen voor de opslag van extra brede, lange of zware pakketten. Vaak is het moeilijk om een opslagruimte te vinden voor XXL pakketten. Maar wij slaan ze met alle plezier voor je op! Hoewel grote pakketten onze expertise zijn, kun je bij ons natuurlijk ook terecht voor de opslag van kleine pakketten.


Van meubels tot witgoed


Het maakt niet uit welke producten jij in je webwinkel verkoopt, wij kunnen ze voor jou op de gewenste bestemming brengen binnen heel de Benelux én Duitsland. Of dat nu gaat over witgoed, meubels, keuken toebehoren of andere zware objecten. Het maakt daarbij niet uit hoeveel producten je wilt laten leveren, hoe groot deze zijn en hoeveel ze wegen. Uiteraard zijn wij er niet alleen voor de levering van je (extra) grote pakket, maar ook voor de bezorging van kleine pakketten en pallets.

Op Fullyfilment kun je vertrouwen. Want wij werken alleen maar samen met de beste bezorgdiensten. Denk daarbij aan DPD, PostNL, Dachser en GLS. Bovendien beschikken we over eigen vervoer. Onze bezorgdienst wordt gerund door ervaren chauffeurs die jouw grote pakketten en pallets met de nodige zorg behandelen. Dit om jou de hoogste klanttevredenheid te garanderen!

Neem contact op met onze collega’s voor een vrijblijvend gesprek!

Interesse in onze diensten of
andere vragen?


Levering met een glimlach


Je kleine of grote pakketten? Die leveren wij met een glimlach. Onze partners staan al gekend voor hun vlotte en vriendelijke service. Maar dit geldt ook voor ons eigen vervoer. Onze chauffeurs geven je klanten een warm gevoel door hun vriendelijkheid. Dat is alleen maar positief voor jou, want zo is de kans groter dat ze nog producten van je kopen!


Zoveel meer dan vervoer


Fullyfilment regelt voor jou graag de bezorging van je pakketten. Maar er is nog zoveel meer dat we voor je kunnen doen. Wij zijn namelijk een fulfilment service. Dat betekent dat je ook bij ons terechtkunt voor de opslag, assemblage en het verpakken van goederen.

Onze troef is dat wij over een groot magazijn beschikken. Daardoor hebben wij voldoende plaats voor de opslag van grote objecten. Bij ons zijn je goederen tevens in goede handen, want wij hebben heel wat ervaring met fulfilment. Bovendien kun je bij ons een pallet opslaan tegen scherpe prijzen.