Webshop fulfilment

Het volledige logistieke proces van je webwinkel aan ons overlaten? Dat is een goed plan. Want zo verlies je niet langer tijd aan het verpakken en verzenden van producten. Wel zo fijn als jij je volledig kunt richten op de ontwikkeling van je webwinkel! Daarnaast hoef jij geen opslagruimte te voorzien. Zelfs niet voor hele grote objecten. Producten groot en klein slagen wij namelijk zonder probleem voor je op in ons beveiligde magazijn. Kiezen voor e-fulfilment heeft dus heel wat voordelen!


Wat kan Fullyfilment betekenen voor je webshop?


Als je beslist om je webshop fulfillment in onze handen te leggen, wordt alles tot in de puntjes voor jou geregeld. Het werkt erg simpel. Zodra een klant een bestelling maakt in je webshop, wordt de order automatisch naar ons gezonden. Dat is mogelijk door webshop koppelingen. Jouw e-commerce platform wordt met ons Warehouse Management Systeem gekoppeld aan de hand van het API-koppelingen systeem. Het maakt daarbij niet uit of je WooCommerce, Shopify, Magento, Lightspeed, CCV shop, Shopware of een ERP-systeem gebruikt. Ook bij de producten die je verkoopt via Bol.com of Amazon is een goede koppeling mogelijk.

Zodra we jouw order rechtstreeks hebben ontvangen, gaan wij aan de slag. We controleren grondig alle producten. Vervolgens verpakken we ze en brengen we ze met ons vervoer razendsnel naar de klanten toe. Zijn er producten die eerst nog geassembleerd en/of opgeslagen moeten worden? Geen probleem, want ook dit kunnen wij voor je doen.

Neem contact op met onze collega’s voor een vrijblijvend gesprek!

Interesse in onze diensten of
andere vragen?


Houd je klanten tevreden


Dankzij e-fulfilment hoef jij je helemaal niets meer aan te trekken van verzending, verpakking, assemblage en opslag. Zo bespaar je veel tijd en heb je heel wat minder zorgen. En er is nog een groot voordeel: het zorgt ervoor dat je webwinkel sneller groeit.

Als je je logistieke taken uit handen geeft, gaat alles namelijk veel vlotter. Dat betekent dus dat klanten hun pakketje snel thuis geleverd krijgen en je ze tevreden houdt. Zo keren ze sneller terug naar je webwinkel. Tevreden klanten maken bovendien vaak positieve mond-tot-mondreclame voor jouw webwinkel. E-fulfilment draagt dus bij aan de groei van je bedrijf.